Zichtbaar zijn vanuit je hart, ondernemen

door: Debora Boon •

Zichtbaar zijn vanuit je hart – met plezier zichtbaar zijn.

Structureel klanten naar jou toe laten komen

Je zat in de flow en maakte meerdere posts voor je social media, blogs voor je website of andere acties om klanten.

Na een paar weken was de lol er wel een beetje af. Je hielp klanten, veel aandacht naar prive of kwamen er andere dingen tussendoor.

En maakte je je niet meer zichtbaar, liet je dat ene bericht wat wel een goed idee was even wachten totdat je wel weer tijd had. Met als gevolg dat je nu geen nieuwe klanten bereikt.

Shit he, dat was ik!
Een jaar hard gewerkt vooral achter de schermen met mijn bedrijf, met mijn aanbod aan het puzzelen, kinderen, huishouden en andere dingen.

Maar wat gaf nu mij energie en plezier om elke week mijn bedrijf zichtbaar te maken?

Maak kennis met zichtbaar zijn vanuit je hart

Een actieplan en stok achter de deur om je nieuwe klanten te verwelkomen.
Wanneer je het moeilijk vindt om jezelf zichtbaar te maken vanuit je hart liggen er vaak een aantal reden.

1.        Voor 80% is het een stok achter de deur. Je mist iemand of iets dat je echt laat doen wat je wilt.

2.        Je hoofd die allerlei reden bedenkt om niet te groeien en graag bij het oude wilt houden. Vaak hebben we overtuigingen die ons niet helpen met zichtbaar worden. (en ja, zichtbaar zijn heb ik ook mogen leren en nog steeds)

3.        Verkeerde prioriteiten stellen. Laten we voorop stellen dat we allemaal wel eens last hebben van momenten waarin het een uitdaging is, aka kindjes ziek, privé dat het niet lekker loopt, wat moet je minimaal doen om zichtbaar te zijn? Een half uurtje in de week kan al genoeg zijn.

4.        Tools, hoe maak je je nu zichtbaar op jouw manier? Waar begin je? Wat voelt niet als moetje maar geeft plezier?

Je bent klaar met aanmodderen en wilt gecommitmend blijven aan je ideeën zodat je dromen ook echt werkelijkheid worden.

Dit is wat zichtbaar zijn vanuit je hart jouw gaat brengen

Een stok achter de deur;

Je dompelt jezelf onder om zichtbaar te zijn vanuit je hart. Als je dat vindt voelt het makkelijk en kun je jezelf een klein stukje uitdagen wat je een boost aan zelfvertrouwen geeft.

Consistente resultaten ook als er andere prioriteiten zijn

Een plan die je in kunt zetten als er andere prioriteiten zijn, geen smokkelroute, maar een route die het je makkelijker maakt als je denkt dat het niet gaat. Als je toch zichtbaar ben tijdens moeilijke situaties, knal je nog meer als er wel ruimte en tijd voor hebt. Stilstaan is failikant.

Je maakt stappen naar je grote droom

Grote doelen bereiken begint met kleine stapjes. Ik ga je uitdagen om je steeds dat stapje te maken waardoor jij groeit en groeit steeds dichterbij je ultieme droom.

Debora Boon, Dboon ontwerp, Herken je Merk

Het gezicht achter Zichtbaar zijn vanuit je hart?

Hi ik ben Debora,

Een enorm hardwerkende dame die altijd achter de coulisie plaatsnam, bij vrienden en bij mijn werk. Het middelpunt altijd vermeed en mijn mening voor me hield, want ja zitten mensen heir wel op te wachten?

Hoewel ik succesvol 6 jaar een reclamebureau te hebben werd ik mama en kon ik mijn bedrijf en moeder zijn niet meer combineren. Ik nam mijzelf mee op ontdekkingsreis om online ondernemer te worden.

Je mening uiten,
In het middelpunt staan,
Jezelf letterlijk laten zien.

Nu op dit moment verspil ik geen tijd meer aan manieren van zichtbaar zijn die niet bij mij passen, en doe ik alleen waar ik me goed bij voel en dat zo consistent mogelijk. Dat werkt, en niet alleen voor mij maar dat is ook zichtbaar bij mijn klanten.

Ik wil je helpen zichtbaar zijn vanuit je hart op een simpele manier zodat je in actie komt en blijft.

Wanneer past verkopen van uit je hart bij jou?

Je ervaart geen plezier in het zichtbaar zijn en daarmee je klanten raakt, aanzet en actie nemen. Je doet het omdat het moet en wilt dat anders, je weet dat het anders kan!

Je leest veel op internet wat je overwelhmt, je kent veel strategieen maar er is niets wat is blijven plakken en voor jou werkt.

De huidige klanten geven je energie en motivatie. Je houdt niet van lange trajecten maar wilt specifiek leren hoe jij je plezier terug kan brengen in zichtbaarheid.

Wat klanten zeggen over het proces

“Instagram voelde als moeten maar ben zo enthousiast, mijn inspiratiebubbel staat de hele dag aan na Brand je Merk. Ik ben trots op mijn feed en ik heb al 4 nieuwe klanten mogen verwelkomen tijdens het traject” – Wendy

“Binnen mijn branding deed ik maar wat. Ik heb nu een branding neergezet die voelt als ikzelf! Debora die voelde met me mee en stuurde bij als ik het even niet meer wist. Elke week een stapje dichterbij mijn eigen kleuren en design. Een professionele cursus en een vrouw die haar vak leeft, en dat is een verademing. Ik gun iedereen deze mooie weg van groei binnen je eigen merk.” – Mandy

Onze 3 best gelezen blogs van het afgelopen jaar.

oprechte reclame, hart, spiritualiteitHerken je Merk