Je bedrijf online laten zien vanuit het hart

Vorig jaar sprak ik een verlangen uit om ondernemers te helpen op een eerlijke en zuivere manier te communiceren. Zonder al die opgelegde regels vanuit marketing en meer vanuit het hart.

In eerste instantie dacht ik dit te kunnen bereiken met vormgeving maar ik ben er wel achter dat hoe mooi je design ook is het zal je niet verder brengen als de basis van je onderneming niet staat.

Ik ben nogal een vasthoudend persoon,
Wat mij heel veel moeite gaf om mijn toenmalige job los te laten.
En maar zien wat er op mijn pad komt.
Toen ik het los liet gebeurde er wat moois

Mijn ideale klant

Het herinnerde me aan welke ondernemer ik graag wilde helpen. Ik zie en voel dat de ondernemer zoveel te bieden heeft in hun vakgebied maar laat zich nog niet online zien.

Ik word enthousiast van hun kennis, diepgang en wijsheid waar je alleen achter komt als je met ze in gesprek gaat. Ze beseffen zelf nog niet hoeveel kennis, diepgang en wijsheid ze hebben en ondernemen volledig achter de schermen. Wat ook goed afgaat want anderen zien ook dat talent en wijsheid in hen.
De ondernemers zijn weinig actief bezig met promoten of het delen van hun verhaal op Instagram of hun website. Het geeft namelijk het gevoel van moeten waardoor ze dichtslaan. Ze hunkeren naar de plezier en vrijheid waarbij ze geleid worden door hun intuïtie.

Vanuit je hart je bedrijf laten zien

Vorig jaar gebeurde er iets dat mij heel lang is blijven plakken. Een persoon zij tegen mij: Jij weet wat je lichaam nodig hebt en vertrouw erop. Ik voelde haar vertrouwen en kracht terwijl ik me tegelijkertijd diep schaamde door een gebeurtenis. Haar kracht liet mij luisteren naar mijn lichaam.

Ik denk dat ze niet eens besefte hoeveel indruk dat op mij heeft gemaakt en hoe krachtig ze overkwam. Want een uur daarvoor sprak ze voor een groep waarbij ik voelde dat ze zenuwachtig was en het lastig vond om zichzelf te laten gaan. Terwijl wat ze zij zo raak en oprecht was. Ik zag haar opbloeien toen ze 1-op-1 gesprekken had. Ik voelde haar warmte, twinkeling en die kracht net zoals ze tegen mij sprak.

Ik weet dat er nog meer zulke krachtige ondernemers zijn die zich (nog) niet online durven te laten zien of dat het voelt als moeten. Breng de kracht terug naar je hart en deel je liefde. Niets meer dan dat.

Ik wil je graag helpen om jezelf te laten zien vanuit je hart waar jouw kracht zit.
Mag ik je meenemen op deze reis?

Liefs, Debora

duurzame reclame makenHerken je Merk
kracht van herhaling met brandingHerken je Merk