sfeervol ontwerp, tools

door: Debora Boon •

Ontwerpen kan iedereen!
Canva online cursus

Welkom in de boeiende wereld van ontwerpen, waar creativiteit en professionaliteit samenkomen. Tegenwoordig is het zo gemakkelijk om zelf ontwerpen te maken. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw creaties niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de essentie van jouw bedrijf weerspiegelen?

Leer zelf stap voor stap de mooiste ontwerpen maken in Canva of Adobe

Je vindt het leuk om zelf je afbeeldingen te maken, maar dat ziet er nooit echt uit zoals je hoopt. Je wilt voor je bedrijf professionele ontwerpen maken zonder dat je altijd een ontwerper in hoeft te huren. Wil je oprechte en esthetische ontwerpen maken? In de Brand je Merk cursus leer je hoe.

Trouwpakken, huisstijl, ontwerp
etherische olie, huisstijl, ontwerp
huidverbetering, huisstijl, huidspecialist

Bouwen aan een krachtig en prachtig ontwerp in canva of adobe

In de wereld van zelfstandig ondernemerschap kan het prijskaartje voor een dienst of product sterk variëren. Maar wat maakt het verschil? Een krachtig en stevig merk.

Klanten zijn bereid aanzienlijk meer te betalen voor een Merk dat onvergelijkbaar is. Het is namelijk niet alleen een product of dienst;
Het is de waarde,
Het is de erkenning
Het is de betrouwbaarheid die een merk met zich meebrengt.

Plezier en motivatie in een ontwerp

Investeren in het opbouwen van een stevig en oprecht merk betaalt zich niet alleen terug in herkenbaarheid, professionaliteit of vertrouwen. Het brengt je plezier, nieuwsgierigheid, motivatie en een dosis inspiratie.

Dus, zie het niet alleen als een kostenpost, maar als een investering die deuren opent voor groei en succes op lange termijn. Het is een verandering van perspectief die je je leven lang mee zal nemen.

Expertise oprechte ontwerpen met beleving

Ik ben debora, gespecialiseerd in het maken van visuele content en mijn doel is om merken een online beleving te bieden dat hun communicatie verbetert. Design helpt ons een verhaal te vertellen. We kunnen allemaal op een eenvoudige manier esthetische reclame maken met grote kwaliteit portfolio’s, presentaties, posters, video’s berichten op sociale media.

Tijdens de cursus maak je een stijlgids voor je bedrijf, leer je te ontwerpen dat je klant in het hart voelt en raakt. Leren hoe we fotografie en video kunnen vinden en gebruiken.  Aan het einde van de lessen maak je eenvoudig en effectief professionele ontwerpen met Canva of Adobe.

Praktisch huisstijl ontwerpen in canva

Kennis kunnen we overal verzamelen en maakt je bedrijf nog geen Merk. Het echte verschil zit ‘m in hoe je die kennis praktisch toepast. In de ‘Brand je Merk’ cursus doe je niet alleen kennis en de diepte van ontwerpen op; je zet het meteen in de praktijk voor elk specifiek onderdeel.

Het is een praktische aanpak, waardoor je niet alleen begrijpt hoe je een merk moet bouwen, maar het ook daadwerkelijk creëert en tot leven brengt in elke stap van het proces.
Na de cursus kun je het voor je eigen bedrijf inzetten maar ook voor andere bedrijven.

Wat andere deelnemers zeggen

“Instagram voelde als moeten maar ben zo enthousiast, mijn inspiratiebubbel staat de hele dag aan na Brand je Merk. Ik ben trots op mijn feed en ik heb al 4 nieuwe klanten mogen verwelkomen tijdens het traject” – Wendy

“Binnen mijn branding deed ik maar wat. Ik heb nu een branding neergezet die voelt als ikzelf! Debora die voelde met me mee en stuurde bij als ik het even niet meer wist. Elke week een stapje dichterbij mijn eigen kleuren en design. Een professionele cursus en een vrouw die haar vak leeft, en dat is een verademing. Ik gun iedereen deze mooie weg van groei binnen je eigen merk.” – Mandy

online cursus grafisch vormgever

Je droom huisstijl ontwerpen in canva?

Wil jij eindelijk uitstralen wie je bent? Heb je de behoefte om je echt zichtbaar te maken op Instagram, website of andere online reclame? Dat je geïnspireerd en gemotiveerd ben om jezelf zichtbaar te maken zodat je van je bedrijf kunt leven. Je baan in loondienst kan opzeggen en gaan voor je grootste dromen.

Onze 3 best gelezen blogs van het afgelopen jaar.