Problemen met je huisstijl zegt iets over jou als eigenaar

Lukt het je niet om een huisstijl te laten ontwerpen? Leg jezelf eens op een vergrootglas. Een huisstijl zal je ten alle tijden inzicht geven waar je nog aan mag werken. Voor iedereen zit ergens anders de leerproces, maar alsnog wilde ik het graag met je delen. Laat het een uitnodiging zijn voor je mind.

Problemen die je met je huisstijl kunt ondervinden:

– Vind je het lastig om zichtbaar te zijn met je nieuwe huisstijl? Kijk eens waarom je het moeilijk vindt om zichtbaar te zijn, wil je zelf niet op de voorgrond? Ben je te perfectionistisch? Durf je jezelf niet te laten zien? Angst?

– Voel je je huisstijl niet die je hebt laten maken? Heb je echt gecommuniceerd wat je denkt, ervaart en voelt? Zit de ontwerper op jouw golflengte? Of heb je een ontwerper gekozen op schaarste?

– Je vertelt een ontwerper exact welke logo en kleuren je huisstijl moet zijn? Je mag leren loslaten i.p.v. de controle te houden. Laat iemand zijn expertise een uitnodiging zijn.

– Ben je uren bezig met je huisstijl? Mag je wellicht leren minder perfectionistisch te zijn en meer te leren spelen of wil je de controle houden door zelf je branding te realiseren?

– Lukt het je niet met alle technische dingen? Wil je dit echt zelf maken of vind je het moeilijk om geld te investeren?

– Wil je instagram of blog berichten schrijven maar krijg je geen inspiratie? Is dit echt de weg die je wilt bewandelen? Geef je het de tijd en ruimte? Heb je al helder voor ogen wat je grote doel is?

Ik zie een huisstijl als een grote spiegel.

Het is een leerproces die oneindig is, net als het leven zelf. Kun jij je daar ook in vinden?

Liefs!

Save for later @pinterest