Zichtbaarheid, instagram, online, ondernemen

door: Debora Boon •

Mindset
en zichtbaarheid Instagram volgers

Je vindt dat je meer zichtbaar moet zijn op Instagram. Je ziet anderen vol zelfvertrouwen zichzelf of hun bedrijf promoten door stories te maken. Je beseft ook dat het belang van videoskills nu in 2024 niet meer te negeren is: bedenk maar eens hoeveel video je zelf kijkt.

Authentiek zichtbaar zijn op Instagram

Hoe kun jij je toch zichtbaar maken op Instagram zonder dat je bang wordt van je volgers? Dat lees je in de blog hieronder

Herkenbaar?
+ Als je bang bent dat volgers je opdringerig vinden “Zul je haar weer hebben.” of “moet ze weer zo nodig”.

+ Je blokkeert als je je camera aanzet. Je klapt dicht, verstijft en weet niets te zeggen.

+ Je denkt dat je niet interessant genoeg bent. Want waarom zouden mensen je gaan volgen of kopen?

+ Wat als deze persoon mijn Instagram bekijkt, wat zal ze zeggen?

Stel dat je wél zou durven… je weet nog steeds niet goed wát laat zien of zeggen. Wat is interessant? Hoe zorg je ervoor dat je authentiek blijft aan je eigen waarden?

De eerste stap naar zichtbaarheid op Instagram

Wat als je die angst voelt opkomen als je zichtbaar wilt zijn. Schrijf eens op wat voel je eigenlijk? Wat is je reactie daarop. Kun je daar een kleine verandering aan geven, want kleine veranderingen maak je ook grote stappen.

TIP 1; Maak eens een lijstje voor jezelf bij welke personen of volgers je dit ervaart? & blokkeer deze personen.

Want zijn deze personen het waard om jouw droom niet te volgen? Zelf heb ik ook lieve mensen om mij heen geblokkeerd omdat het mij tegenhield om mijn bedrijf zichtbaar te maken. Wat de reden ook is, je kunt ze later altijd deblokkeren.

Instagram template ontwerpen, laten ontwerpen, vormgeving, instagram

Stoere vormgeving, huisstijl, rebranding

Van onzichtbaar naar zichtbaar op Instagram

Mijn persoonlijke verhaal was niet zo lang geleden dat ik stijf stond van angst om zichtbaar te zijn, van foto’s plaatsen van mezelf, mijn visie te delen en ik moest al helemaal niet denken om een video te maken.

Dit was allemaal nooit gelukt als ik niet 1,5 jaar geleden voor het eerst echt zichtbaar was op Instagram, dat leerproces aanging en zichtbaarheidskills ging ontwikkelen want reclame maakte ik al 15 jaar als reclamebureau. En in deze cursus geef ik al die kennis van reclame maken en zichtbaarheid door.

We gaan in deze cursus reclame maken ontleden zodat je weet hoe je dit aanpakt.

DIY brand, zelf reclame maken,

Waarom de cursus uniek is:

Ik geef je ook mindset, liefde, zelfvertrouwen en empowerment over reclame maken mee

Jezelf zichtbaar maken voelt vaak als ‘spannend’. Ik loods je daar doorheen: ik vond mezelf laten zien óók doodeng in het begin. De cursus bestaat dus niet alleen uit trucs en kennis over storytelling op video, maar je krijgt ook een boost aan zelfvertrouwen door mijn tips.

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Mijn cursussen zijn gericht op zelf doen. Dat geeft me de kans hele waardevolle informatie voor een lage prijs te geven.

Geen focus op programma’s en geen gratis beginnersinfo

Ik focus me in de cursus op de advanced tips: ik ga je niet uitleggen hoe je een instagram account opzet, hoe canva werkt of hoe je een eerste story maakt. Dat kun je namelijk gratis online opzoeken: ik wil daar geen cursusruimte mee verspillen en geef je de diepere, échte tips. Maar de cursus is vooral populair omdat ik juist de tips geef die je niet gratis online kunt vinden.

De cursus vraagt slechts 7 uur van je tijd

Elke week ontvang je een onderdeel van de cursus. Je kunt op eigen tempo door de video’s en modules heengaan, en je hebt onbeperkt de tijd om de videocursus te kijken.

Onze 3 best gelezen blogs van het afgelopen jaar.

Zichtbaarheid, instagramHerken je Merk
Inplannen Instagram ontwerpHerken je Merk