expert, website, laten zien, bouwen, integer

door: Debora Boon • Huisstijl

Integer jezelf laten zien op je website

Vanaf kinds af aan leren we te gehoorzamen aan autoriteiten. Dat leidt tot onbewuste volgzaamheid. (Denk maar aan het luisteren naar je ouders dat zit diep geworteld)

Als een expert aan het woord is gaat het brein op vakantie.

Vergelijking tussen expert of iemand die zijn werk doet.

Welke afbeelding straalt meer geloof uit dat je bij een schoonheidsspecialiste bent?

Voorkeur Keuze A.

Dit komt puur doordat de eerste vrouw handschoenen aan heeft, steriele omgeving (schoon). De tweede vrouw heeft los haar en geen handschoenen aan (voelt minder hygiënisch). Ook haar kleding geeft het idee dat het je vriendin zou kunnen zijn. Wat maakt dat wij denken dat deze vrouw minder kennis heeft dan de eerste.

Integere manier zichtbaar zijn op je website

Afbeeldingen zegt onbewust zo veel voor je klant. Dus laat zien wie je bent en let vooral op de kleine details.

Opruimcoach

Ben je opruimcoach en je huis is wat rommelig? Dat voelt tegenstrijdig als klant. Laat in eerste instantie zien hoe een opgeruimd huis voelt. Laat de rommelige items meer zien op social media of halverwege je pagina om het effect ervan te laten ervaren en zien. Dat zorgt voor herkenning.

Coach

Help je mensen om hun onzekerheid weg te nemen maar sta je onzeker op de foto? Dat voelt tegenstrijdig aan als klant. Laat die beelden op social media zien of halverwege je website dan voelt het als herkenning met bijbehorende tekst.

Slager

Een mooie foto tijdens het snijden maar zie je onbedekte handen? Het voelt niet smakelijk als iemand het vlees aangeraakt heeft met zijn handen. Zorg ervoor dat op foto’s nooit handen zichtbaar zijn of draag handschoenen.

Ik heb geen foto’s voor mijn website

Je hebt foto’s laten maken maar die voldoen niet aan de eisen. Alsnog zet ze op je website want je bouwt hiermee ook vertrouwen op door je gezicht te laten zien. Desnoods gemaakt met je iphone. Spaar ondertussen voor een nieuwe fotoshoot zodat je je website nog beter kan maken dan nu.

Haal de onzekerheid en twijfels weg bij je klant

Afbeeldingen helpt bezoekers onzekerheid wegnemen. Het geeft hen vertrouwen dat je weet wat je doet en je klant de juiste keuze maakt. Immers doe je dit vak ook omdat je er goed in bent en weet dat jouw product of dienst hen mooi kan maken, onzekerheid wegneemt, meer liefde geeft.

spiritueel, vormgever, huisstijl, bedrijf

Herken je Merk

Herken je Merk werd opgericht in 2022 vanuit persoonlijke behoefte naar zichtbaarheid om een integere manier.

Betaalbaar en eenvoudig

Oprichter Debora Boon besloot in dit gat te springen door zelf betaalbare cursussen en workshops aan te bieden die je online zichtbaar maken voor je klant. Een helder stappenplan die je iedere keer kunt volgen.

Wat ervoor zorgt dat je zichtbaar bent op jouw manier en onvergelijkbaar maakt in de markt.

Save for later @pinterest

jezelf laten zien, bedrijf, website, integer

Onze 3 best gelezen blogs van het afgelopen jaar.

Gratis ebook maken, reclame