Hoe laat je een authentieke website maken?

Bijna iedereen heeft wel een website maar lijken daarentegen ook allemaal op elkaar. Jij wilt geen 13-in een dozijn website maar hoe ga je ervoor zorgen dat jij als bedrijf eruit springt? Als een website ontwerp laat maken vanuit jouw perspectief als persoon, talenten, visie, kennis en waarden kun je niet anders dan een authentieke website realiseren.  Ik wil je laten zien hoe jij met design een authentiek gevoel kunt neerzetten.

Hoe laat je een website maken die authenticiteit uitstraalt?

Dat kun je bereiken als je echt vanuit binnenuit begint, wie ben jij als persoon en wat zijn mijn idealen. Ik deel zelf ondernemers in drie groepen omdat als starter heb je andere behoeftes en geld heeft als een ervaren ondernemer.

– Als je starter bent en een authentieke website wilt laten maken

Omdat je als starter nog gaat groeien kun je je persoonlijkheid laten omzetten naar een website. Hierdoor kun je alle kanten op met je bedrijf of aanbod omdat de website op jouw karakter is gerealiseerd.

– Ondernemer met ervaring

Je hebt al wat vakmeters gemaakt en je werkt voor klanten die je een positief gevoel geven. Hier adviseer ik een uitstraling te laten maken op basis van jouw karakter en specialisme. Als je een sfeer gerealiseerd hebt kun je kijken naar de doelgroep. (Bijv. een 60+ plusser heeft andere behoeftes op een website dan een 18-jarige)

– Doorgewinterde ondernemer die een authentieke website wilt.

Als ondernemer heb je zoveel vakmeters gemaakt dat je duidelijk voor ogen hebt met welke klanten jij te maken hebt en wat ze van je verwachten en graag zien. Je hebt het grote plaatje voor ogen. Het grote voordeel van een doorgewinterde ondernemer is dat jij de marketing en vormgeving daardoor goed op elkaar kan laten aansluiten.

– Doorgewinterde ondernemer en werk jij merendeel alleen? Dan zou ik jou persoonlijkheid als grove leidraad gebruiken voor de sfeer met daarin jouw missie, visie en waarden. Uiteraard gekoppeld aan de doelgroep

– Je bent MKB’er dan adviseer ik daarin op grove lijnen jouw persoonlijkheid mee te nemen en jouw visie, missie en kernwaarden meer naar voren te trekken. Dit omdat jij de kar trekt. Uiteraard laat je de website indelen voor jouw doelgroep.

Save for later @pinterest