Kleur kiezen, bedrijf, huisstijl, spiritueel

door: Debora Boon • Huisstijl & Spiritualiteit

Hoe kies ik een kleur voor mijn bedrijf?

Wij als mens zijn straal je een frequentie uit, iets wat wij niet zien maar voelen. Let maar eens op als je in een menigte staat voel je bij bepaalde personen vertrouwd en de andere vermijd je liever.

Dat komt door je frequentie die men uitstraalt. Alles heeft een frequentie of het nu een plant, schimmel dier of mens is. Alles heeft een unieke frequentie.

Kleur dus ook.
Als je de frequentie van kleur aan jou frequentie toepast trek je mensen aan die bij je passen. Die frequentie maak ik door middel van diverse kleuren afstemmen op jouw hoogste potentieel.

Kleur maakt je magisch, stralen en onweerstaanbaar.

Kleur in je huisstijl

Niet alleen met kleur doe ik dit, ook in vormen en sfeer. Dat maakt dat een huisstijl je reflecteert. Mensen haken erop aan op diverse frequentie. Mensen die aanhaken bij jou dragen dat potentieel ook in zich en haken aan bij jou zodat jij je expertise ook in kunt zetten.

Om tot kleur te komen die je reflecteert zullen we eerst de diepte moeten ervaren wie je bent, wat je doet, je waarden, visie en je verlangen. Als dat helder en scherp is kan ik daar een huisstijl op realiseren die jij voelt, waar je trots op bent en die je helpt.

kleur kiezen huisstijl, bedrijf, spiritueel

Kleur maakt je bedrijf herkenbaar en vertrouwd

Omdat je online en real-life uitstraalt wie je bent herkennen mensen en klanten je. Zodat je dat op een natuurlijke manier doet en op dezelfde manier voelt dat vertrouwd.

Wat zal het jou opleveren als coach je klant je al vertrouwd voordat je ze überhaupt gesproken hebt.

Spiritualiteit en je huisstijl laten maken

Ik zet mijn spiritualiteit in om een huisstijl te creëren voor ondernemers. Ik ben er om je de tools te geven om met vertrouwen je huisstijl en je aanbod te lanceren. Je online aanwezigheid op te bouwen en je bedrijf te laten groeien. Zo kun jij je concentreren op datgene waar je het meest van houdt in je bedrijf.

spiritueel, vormgever, huisstijl, bedrijf

Ik ben Debora en help ondernemers om hun expertise online in de markt te zetten wat straalt en aanvoelt zoals jij.

Dat doe ik door persoonlijke ontwikkeling, vormgeving, marketing en een vleugje spiritualiteit te combineren. > Meer lezen over mijn verhaal

Plan vrijblijvend een kennismaking in wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Save for later @pinterest

Kracht, kleur, huisstijl, spiritueel

Inspiratie Instagram, berichtenHerken je Merk
Gratis ebook maken, reclame