Op een duurzame manier zichtbaar worden

Tegenwoordig hebben we het gevoel om constant bezig te zijn met onszelf zichtbaar te maken als we een bedrijf runnen. Maar wist je dat er ook duurzame manieren zijn om je zichtbaar te maken?

Welke manieren kun je duurzaam zichtbaarh zijn

– Huisstijl;
Een huisstijl vertegenwoordig jou en je bedrijf. Door 1x goed je huisstijl neer te zetten draag je bij iedere uiting die je maakt jouw visie en waarden uit. Het geeft je daarnaast ook rust en vertrouwen, je hoeft namelijk niet iedere keer te bedenken wat je wilt gaan maken.

Uit een onderzoek van BNO samen met de TU delft, Erasmus,  is ook bewezen met een huisstijl dat je 20% meer omzet draait!

Website
Een website is online de meest duurzame manier om zichtbaar te worden. Je zult er echter wel wat voor moeten doen. Alleen een website hebben is niet genoeg. Door middel van te bloggen door je kennis te delen kun je gevonden worden door google. Blog minimaal 1 keer per week en je zult zien na 6 maanden begint het te draaien.

6 maanden klinkt enorm lang, maar weet een bericht uit 2019 kan jouw klant alsnog helpen! De blogberichten die je schrijft blijven voor zo’n enorme tijd goed en zeker als je verglijkt met instagram, linkedin of pinterest.

Instagram 24 uur tot 3 dagen
Linkedin 2 maanden
Pinterest 3 tot 4 maanden

Actie
Maak 1 steengoede actie om klanten te werven door middel van offline en online reclame. Doordat je een actie verzint die je herhaaldelijk of structuur kunt gebruiken hoef je niet iedere keer opnieuw flyers, advertenties te laten maken. Je kunt ze wel continue verbeteren zodat je een grote aanloop van klanten krijgt.

Herhaal
Maak een blog voor je website, maak daar visuals bij en plaats die op instagram met een tagline van je blog (of verwijzing).
Zorg dat alles aan elkaar is gesloten. Dan verzin je 1x een Het zal in het begin zoeken zijn, maar als je een goed structuur hebt zul je steeds sneller door het proces heenlopen. Ook hergebruik op instagram is helemaal niet erg aangezien je bereik van 24 uur tot 3 dagen is.