ebook verkopen, reclame

door: Debora Boon •

Hoe verkoop je een e-book online?

Je gaat enthousiast aan de slag met een E-book. Je streeft ernaar om je kennis te delen en daarmee anderen te helpen. Een e-book lijkt je geschikt, maar je hebt nog niets online te koop of weet nog niet zo goed hoe dit werkt. In deze blog lees je hoe je een e-book maakt die altijd verkoopt.

Hoe trekt een gratis e-book klanten?

Met liefde en vol enthousiasme heb je een e-book gemaakt, het voelt trots. Eindelijk! Maar hoe ga je dit inzetten? Je wilt een e-book gratis inzetten zodat klanten je dienst gaan afnemen.

Weet dat er ook reclame nodig is om je e-book te promoten zodat klanten ontdekken hoe waardevol jouw e-book is. Een e-book ansich trekt geen klanten. Daar hoort een strategie omheen.

Mijn persoonlijke advies voor starters die een e-book willen maken

Zorg er eerst voor dat je huidige aanbod verkoopt, daarvoor dien je ook reclame te maken. Door reclame te maken van je betaalde producten ontdek je zoveel moois over je klant waarbij je een e-book kan maken die erop aansluit. Daarbij nog beter, je ontdekt jouw manier van reclame maken waarbij je alles kunt verkopen wat je maar wilt.

Persoonlijke ervaring, die menig startende erkent.

Een e-book, instagram, pinterest, mailfunnel, website het was er allemaal. Hoewel ik toen dacht dat ik enorm productief bezig was was dat vooral aan de achterkant van mijn bedrijf. Ik deelde wat ik ervaarde en bij mij klanten zag maar een echte strategie ontbrak.

Weet dat reclame maken verder gaat dan blogs plaatsen of een e-book maken, dat is een lange termijn strategie. Reclame is zichtbaar zijn voor je klant. Je klant actief benaderen door middel van netwerk en persoonlijke gesprekken. Zeker als starter.

Een gouden combinatie is lange termijn en korte termijn in elkaar te verweven. Elke week een blog schrijven, elke week een persoonlijk gesprek met een klant. Hard werken in het begin maar zulke mooie resultaten liggen op je te wachten.

Hoe maak je reclame op jouw manier?

Voel je je soms overweldigd, weet je niet waar te beginnen en aarzel je om jezelf te laten zien? Ontdek samen met mij de unieke weg om reclame te maken voor je bedrijf. Mijn meeslepende masterclasses laten je gratis de stappen ervaren en verkennen wat je nodig hebt om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Kom en ontdek de eerste stappen zetten op jouw eigen pad van reclame maken.

Wellicht denk je na het lezen, lekker dan. 

Ik deel dit met liefde omdat zoveel startende ondernemers hier enorm veel tijd en energie aan besteden maar dat het niet maakt dat je bedrijf gaat groeien. Want ook een e-book heb je reclame voor nodig. 

Onze 3 best gelezen blogs van het afgelopen jaar.

Zichtbaarheid, instagramHerken je Merk
Inplannen Instagram ontwerpHerken je Merk