klanten, website, persoonlijk, aanvragen

door: Debora Boon • Huisstijl

De impact van AI op websites

Ik ben blij met AI in de wereld van websites! Laten we daarmee beginnen.

AI is een zoekmachine en kunstmatige intelligentie die al je vragen kan beantwoorden. Momenteel bereiken we dit door o.a. blogs te plaatsen op websites. Dit zal echter veranderen, althans in de huidige vorm die we kennen.

Andere benadering van je website vereist

Ik geloof dat authenticiteit en het uiten van je mening nu veel belangrijker wordt. Mensen bezoeken je website of centrale plek, wat het ook mag zijn in de toekomst.

Als ze op die centrale plek terechtkomen, kun je met jouw energie en duidelijke communicatie de waarde van je diensten of aanbod overbrengen.
De energie die jij op straat of in je winkel ook laat zien dat kun je volledig overbrengen op je website en andere reclame uitingen.

Geen concurrentie

Mijn nieuwe website verbeterplan is volledig gebaseerd op dit idee. Jouw website moet een plek zijn waar je niet hoeft te concurreren, maar waar je kunt laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt.

Leidt je klanten door je website

Authenticiteit, helderheid en gedrag vormen de basis. Zo prikkel je klanten om hun verlangens na te jagen en nieuwsgierigheid op te wekken.

AI en jouw online strategie: Een kans of bedreiging?

Kans op bedreiging? Maak je website op basis van authenticiteit en heldere communicatie.

spiritueel, vormgever, huisstijl, bedrijf

Herken je Merk

Herken je Merk werd opgericht in 2022 vanuit persoonlijke behoefte naar zichtbaarheid om een integere manier.

Oprichter Debora Boon besloot in dit gat te springen door zelf betaalbare cursussen en workshops aan te bieden die je online zichtbaar maken voor je klant. Een helder stappenplan die je iedere keer kunt volgen.

Wat ervoor zorgt dat je zichtbaar bent op jouw manier en onvergelijkbaar maakt in de markt.

Save for later @pinterest

Onze 3 best gelezen blogs van het afgelopen jaar.

product, musthave, reclame, hart