Cursus grafisch vormgeving

door: Debora Boon •

Cursus grafische vormgeving online

Je wilt als vormgever, illustrator, marketeer een verdieping maken in je vormgeving met een online cursus. Je wilt esthetische en eerlijke ontwerpen maken voor je eigen bedrijf en voor  andere ondernemers. Of je nu net begint of ervaren bent je ziet het belang van design om je verhaal te vertellen en dichter bij je ideale klant te komen. Je zult zien dat je in staat bent om een esthetische manier je bedrijf (of dat van anderen) te laten zien in vormgeving.

Impact maken met je design

De ene zelfstandige kan twee keer zoveel geld vragen voor een dienst of product dan de andere. Voor een Merk dat stevig in de markt staat betalen we namelijk graag extra.

Vormgeving wordt steeds belangrijker, omdat je het op de langere termijn niet wint met alleen een goed product. Een sterk Merk helpt je bedrijf herkenbaar en onderscheidend te zijn. Zo krijgt jouw merk een speciaal plekje in het brein van jouw doelgroep. En hoe je dat doet, leer je tijdens deze Brand je Merk cursus.

Trouwpakken, huisstijl, ontwerp
etherische olie, huisstijl, ontwerp
huidverbetering, huisstijl, huidspecialist

Een expert worden in vormgeving

Ik ben Debora, 10 + jaar gespecialiseerd in het creëren van visuele vormgeving en mijn doel is om bedrijven te voorzien van een esthetische, eerlijke en consistente voorkomen dat je communicatie naar een hoger niveau tilt. Design is de tool om pakkende verhalen te vertellen. Samen kunnen we op een simpele manier esthetische reclame maken met hoogwaardige portfolio’s, presentaties, posters, en sociale media-berichten. Met of zonder ervaring.

In de cursus gaan we aan de slag met het maken van een stijlgids voor jouw bedrijf vanuit je hart, leren we te schrijven voor je ideale klant, De kunst van fotografie en video, en tegen het einde van de lessen ben jij in staat om moeiteloos professionele ontwerpen te maken met Canva of Adobe. Voor je eigen bedrijf of voor een ander. Klaar om jouw visuele verhaal te laten schitteren!

Online en toch samen

Niets is zo fijn als een gesprek van mens tot mens waarin je vragen kunt stellen, geïnspireerd raakt of als stok achter de deur dient zodat jij binnen 6 weken een Merk hebt gecreëerd van je bedrijf dat schittert zoals jij. Dat je kunt laten ervaren door posters, instagram berichten of andere reclame.

Heb je voorkennis nodig?

Of je nu Canva of Adobe gebruikt, de cursus is toegankelijk voor iedereen met een computer en internetverbinding met een dosis nieuwsgierigheid. Pro-versies of Adobe verrijken de ervaring, maar zelfs met de gratis versie behaal je geweldige resultaten.

online cursus grafisch vormgever

Onze 3 best gelezen blogs van het afgelopen jaar.

product, musthave, reclame, hart